Autor:
Antonia Hendrik
| luni, 24 octombrie 2016 | 1 Comentarii
| 128 Vizualizari

Steve Ballmer, fostul şef al Microsoft, a declarat că gigantul software a încercat la un moment dat să cumpere Facebook cu 24 miliarde de dolari. Ballmer a părăsit Microsoft în 2014 şi este acum proprietarul echipei de baschet Los Angeles Clippers şi investitor major în Twitter.

Facebook a primit de-a lungul timpului mai multe oferte de preluare, iar Microsoft a încercat să cumpere compania atunci când aceasta nu era atât de puternică. Mark Zuckerberg a refuzat, însă, oferta şi a făcut alegerea corectă. Acum, compania pe care o conduce are o valoare de piaţă de 375 miliarde de dolari, iar Zuckerberg o avere de 57 miliarde de dolari.

Ballmer a mai spus că nu şi-a dorit niciodată să cumpere Twitter, companie care la un moment dat era văzută ca o ameninţare pentru Facebook, arată go4it.ro.

 

În ceea ce îl priveşte pe Satya Nadella, actualul lider al Microsoft, Ballmer crede că acesta face o treabă bună prin faptul că pune accent pe serviciile cloud, care au influenţat pozitiv rezultatele trimestriale raportate recent de companie.

Ballmer, care a condus Microsoft în perioada 2000-2014, a declarat că cea mai mare greşeală a sa a fost achiziţia companiei de publicitate online aQuantive pentru 6,2 miliarde de dolari. O altă greşeală, potrivit lui, a fost achiziţia diviziei de smartphone-uri şi telefoane a Nokia pentru 7,2 miliarde de dolari.

Tag-uri:
Microsoft, Facebook, Ballmer, Mark Zuckerberg, a refuzat oferta

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Microsoft a încercat să cumpere Facebook cu 24 miliarde de dolari. Motivul pentru care Mark Zuckerberg a refuzat OFERTA COLOSALĂ.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/ballmer-b-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/ballmer-b-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Antonia Hendrik | luni, 24 octombrie 2016 | 1 Comentarii | 128 Vizualizari Steve Ballmer, fostul şef al Microsoft, a...

Preluat de la EVZ