Autor:
Bianca Zaharescu
| luni, 24 octombrie 2016 | 0 Comentarii
| 19 Vizualizari

Migdale Ioan

Temutul interlop Migdale, fratele lui Fane Spoitoru, închis la penitenciarul Găiești pentru trafic de droguri, a avut parte de o umilință revoltătoare. Angajații închisorii i-au luat banii de pe cardul alimentat de familie. Văzând acestea, fratele lui Spoitoru și-a ieșit din fire și a pus la cale o răzbunare.

După ce angajații penitenciarului i-au luat de pe card 700 de lei din banii depuși de familie, Migdale Ioan ar fi pus la cale o revoltă la Penitenciarul Găiești, susțin surse din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor.

Banii ar fi fost retrași în urma unei solicitări din partea ANAF, care a emis către Administrația Penitenciarelor o înștiințare care anunța că pe contul lui Migdale a fost instituită poprire.

Rămas fără bani, temutul Migdale ar fi iscat un scandal monstru, pe motiv că banii nu ar pytea fi retrași, în condițiile în care sumele depuse pe cardul său nu reprezintă un venit, ci sunt un ajutor social, iar retragerea banilor ar fi ilegală.

Aceasta nu este însă prima dată când fratele lui Fane Spoitoru este umilit în penitenciar. În luna aprilie, când fratele său s-a stins din viață, Migdale a făcut o cerere pentru a fi escortat la înmormântare, însă solicitare i-a fost respinsă de conducerea Penitenciarului Jilava la acea vreme, iar prietenii săi au vrut chiar să organizeze un protest, dar acţiunea nu a mai avut loc după ce jandarmii au ameninţat că vor interveni în forţă

Sursă: cancan.ro

Tag-uri:
fane spoitoru, frate fane spitoru, migdale ioan, ANAF, penitenciarul jilava, penitenciarul gaiesti

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului FANE SPOITORU AR FI TURBAT DACĂ MAI TRĂIA. Ce LOVITURĂ A PRIMIT DE LA ANAF fratele TEMUTULUI INTERLOP care făcea legea în Bucureşti în anii ‘90.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/61349627-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/61349627-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Bianca Zaharescu | luni, 24 octombrie 2016 | 0 Comentarii | 19 Vizualizari Migdale Ioan Temutul interlop Migdale, fratele lui Fane...

Preluat de la EVZ