loading…

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a anunțat, astăzi, prin intermediul contului personal de Twitter, că sportiva în vârstă de 25 de ani va pregăti startul noului sezon în Adelaide (Australia), orașul său natal.

În prezent, Simona Halep se află în Singapore, unde participă la Turneul Campioanelor, iar la sfârșitul acestuia va pleca în vacanță. La revenire, constănțeanca nu va mai merge la Brașov, așa cum a obișnuit în ultimii ani, ci va merge în Australia pentru a pregăti sezonul 2017. Primul turneu major al anului va fi Australian Open, în perioada 16 – 29 ianuarie.

Noul recrut pentru echipa feminină de fotbal australian Adelaide FC? Bună viteză de reacție. Simona_Halep va fi în Adelaide pentru pregătirea din decembrie“, a scris Darren Cahill pe contul său de Twitter.

Până atunci, Simona Halep va juca marți, de la ora 14:30, ora României, al doilea meci din Grupa Roșie de la Turneul Campioanelor, împotriva liderului mondial, Angelique Kerber. În primul meci, românca s-a impus, scor 6-2, 6-4, în fața lui Madison Keys (SUA, 7 WTA).

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/darren-cahill-a-anuntat-ca-simona-halep-va-efectua-pregatirea-pentru-sezonul-2017-in-australia-30575.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/darren-cahill-a-anuntat-ca-simona-halep-va-efectua-pregatirea-pentru-sezonul-2017-in-australia-30575-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv