loading…

Federația Engleză de Fotbal și-a dat acordul, luni, privind un contract în valoare de aproximativ 1.1 miliarde de euro pentru drepturile de televizare ale Cupei Angliei, începând din sezonul 2018-2019, notează BBC.

Înțelegerea vizează perioada 2018-2024 și este valabilă la nivel global. Agenția de marketing Pitch International va acoperi drepturile pentru Europa de Vest, Orientul Mijlociu și partea nordică a Africii, în timp ce IMG se va ocupa de aceste contracte comerciale în restul lumii, scrie Mediafax.

Urmează să fie subcontractate înțelegeri cu furnizorii de servicii de radiodifuziune, iar drepturile din Regatul Unit vor rămâne la BBC și BT Sport. Martin Glenn, președintele Federației Engleze, a declarat că noul acord marchează “un progres semnificativ”.

“Acest acord ar putea avea un impact deosebit în privința promovării competiției în lume. Totodată, înțelegerea subliniază popularitatea în creștere de care beneficiază Cupa Angliei. Cu istoria și tradiția ei, are abilitatea remarcabilă de a crea povești fantastice și de a inspira fanii, jucătorii și cluburile că orice este posibil în fotbal. Acest acord va permite mai multe investiții în terenuri, infrastructură și alte programe”, a declarat Glenn, citat de BBC.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/contract-de-peste-un-miliard-de-euro-pentru-drepturile-de-televizare-ale-cupei-angliei-la-fotbal-30580.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/contract-de-peste-un-miliard-de-euro-pentru-drepturile-de-televizare-ale-cupei-angliei-la-fotbal-30580-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv