Autor:
Dodo Romniceanu
| luni, 24 octombrie 2016 | 0 Comentarii
| 824 Vizualizari

Avionul s-a prăbuşit chiar la capătul pistei

O aeronavă militară la bordul căreia se aflau cel puţin zece persoane, printre care şi cinci oficiali europeni, s-a prăbuşit în Malta, luni dimineaţă, în jurul orei 7.30, ora locală. Nu se cunoaşte cine sunt cei cinci oficiali şi nici care sunt ţările de origine ale acestora. Aeroportul Internaţional din Malta a fost închis.

UPDATE. Krzysztof Borowsk, purtătorul de cuvânt al Frontex, a precizat că cei cinci oficiali morţi în urma tragediei aviatice nu sunt angajaţi ai agenției europene de control al frontierelor, cum se afirmase anterior.


Aeronava abia decolase de pe Aeroportul Internaţional Luqa şi se deplasa spre Libia. Potrivit metro.co.uk, la bordul aeronavei se aflau în total zece persoane. Aeroportul a fost închis, iar echipele de intervenţie caută potenţialii supravieţuitori ai tragediei, deşi este puţin probabil să mai fie găsit cineva în viaţă având în vedere că avionul a luat foc în timp ce se afla în aer.

“The Times of Malta” a scris, la scurt timp după producerea tragediei, că cei cinci oficiali ar fi fost angjaţi ai Frotex, dar conducerea agenţiei europene nu a confirmat informaţia.

Martorii oculari au relatat că aeronava s-a probăşit chiar la capătul pistei şi că dacă ar fi căzut în altă parte, tragedia ar fi fost de proporţii mult mai mari.

Tag-uri:
Malta, avion prabusit Malta, avion Malta

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BREAKING NEWS. UN AVION S-A PRĂBUŞIT în MALTA. La bord se aflau CINCI oficiali europeni.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/malta-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/malta-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Dodo Romniceanu | luni, 24 octombrie 2016 | 0 Comentarii | 824 Vizualizari Avionul s-a prăbuşit chiar la capătul pistei O...

Preluat de la EVZ