loading…

Aproape 200 de polițiști efectuează, astăzi, zeci de percheziții, la persoane bănuite de fabricarea și comercializarea alcoolului. Potrivit IPJ Dâmbovița, perchezițiile sunt efectuate în comuna Tătărani.

La acțiune participă 189 de polițiști de investigare a criminalității economice și de la acțiuni speciale din cadrul Inspectoratorului de Poliție Județean Dâmbovița. Sunt efectuate 30 de percheziții la persoane bănuite de fabricarea și comercializarea de produse accizabile.

“Din cercetări a reieșit că, în perioada 2015-2016, persoanele vizate ar fi fabricat băuturi alcoolice în afara antrepozitului fiscal, pe care le-ar fi comercializat către diverse persoane fizice și juridice din județul Dâmbovița, obținând venituri ilegale. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii de infracțiuni prevăzute de Codul Fiscal. La activități participă luptători ai Serviciului pentru Invervenții și Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/aproape-200-de-politistii-fac-zeci-de-perchezitii-vizata-o-retea-de-contrabandisti-cu-alcool-30537.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/aproape-200-de-politistii-fac-zeci-de-perchezitii-vizata-o-retea-de-contrabandisti-cu-alcool-30537-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv