Autor:
Ana PetrescuCarmen Vintilă | luni, 24 octombrie 2016 | 1 Comentarii
| 438 Vizualizari

Alina Gorghiu se întâlnește, luni, cu premierul Dacian Cioloș

Președintele PNL Alina Gorghiu a avut azi, la Palatul Victoria, o întâlnire cu premierul Dacian Cioloș. Gorghiu a fost însoțită de secretarul general al partidului, Ilie Bolojan, şi şeful campaniei electorale a liberalilor, Gheorghe Falcă. La finalul întâlnirii, Gorghiu a anunțat că PNL îl va susține pe Dacian Cioloș pentru funcția de premier.

“Dacian Cioloș va fi propunerea ( de premier -n.r.) pe care azi o voi face colegilor mei, în cadrul Biroului Politic Naţional”, a spus Alina Gorghiu. Potrivit acesteia, primul ministru nu se va înscrie în niciun partid politic, aşa cum a promis.

Întâlnirea de la Guvern, care a durat circa o oră, a avut drept scop armonizarea programului PNL cu platforma “România 100” lansată săptămâna trecută de premierul Dacian Cioloş. 

Alina Gorghiu a mai declarat că nu a discutat cu Dacian Cioloș despre prezența acestuia la mitingul pe care PNL îl va face în noiembrie, dar nu exclude prezența premierului. 

Este prima întâlnire oficială între premier și PNL, după publicarea platformei lui Dacian Cioloș și anunțul public făcut de liberali în care au anunțat că aderă la propunerile premierului.

Astăzi, la Parlament, PNL își definitivează listele inclusiv cele pentru București. Alte județe ale căror liste nu au fost încă validate sunt Brașov și Satu Mare.

Pe 17 octomrbie, PNL a amânat şedinţa Biroului Politic Naţional de luni, din pricina organizării unei întâlniri Gorghiu-Cioloş.

Tag-uri:
dacian ciolos, pnl, gheorghe falca, program de guvernare, ilie bolojan, alegeri parlamentare, parlamentare, alegeri parlamentare pnl, pnl alegeri, alegeri premier, premier desemnat, politica

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alina Gorghiu a anunţat care va fi PROPUNEREA PNL pentru funcţia de premier.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/gorghiu-pnl-decide-toamna-avea-candidat-premier-fanionul-partidului-parlamentarejpgpagespeedce9eyyzh4pty_2-465x390-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/gorghiu-pnl-decide-toamna-avea-candidat-premier-fanionul-partidului-parlamentarejpgpagespeedce9eyyzh4pty_2-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Ana Petrescu,  Carmen Vintilă | luni, 24 octombrie 2016 | 1 Comentarii | 438 Vizualizari Alina Gorghiu se întâlnește, luni, cu...

Preluat de la EVZ