loading…

Apple susține că toate unitățile iPhone 7 sunt identice, iar diferența de preț este dată de capacitatea de stocare internă diferită.

Cel mai ieftin iPhone 7, cu capacitate de stocare de 32 GB, costă 650 de dolari, iar cel mai scump costă cu 200 de dolari mai mult. Însă, testele făcute arată că nu toate iPhone-urile de ultimă generație sunt egale, conform go4it.ro.

Versiunile cu capacitate de stocare internă de 256 GB sunt mai rapide, iar memoria folosită în aceste unități permite viteze mai mari de scriere a datelor. Asta înseamnă că pe cel mai scump iPhone 7 datele se transferă mai rapid decât pe cel de 32 GB.

Diferența între tipurile de memorie afectează și performanțele generale ale smartphone-ului.

Popularul canal Unbox Therapy de pe YouTube a demonstrat într-un nou clip video acest lucru. Ei au copiat o copie de „Star Wars” de 4 GB pe un iPhone 7 cu 256 GB și pe unul cu 32 GB. Transferul s-a terminat pe primul model cu aproape un minut mai repede.

Explicația ar putea fi că Apple folosește memorii mai performante pe versiunile mai scumpe de iPhone.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/motivul-pentru-care-unele-telefoane-iphone-7-sunt-mai-incete-decat-altele-30504.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/motivul-pentru-care-unele-telefoane-iphone-7-sunt-mai-incete-decat-altele-30504-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv