Autor:
Simona Ionescu
| duminică, 23 octombrie 2016 | 0 Comentarii
| 48 Vizualizari

Black Cube

Evenimentul zilei a aflat povestea conținută în întregul document de interogare, aflat acum în dosarul de la DIICOT, și credem că cele spuse de directorul general al Black Cube, Dan Zorella vor zgudui scena politică. Nu rata momentul citirii acestei dezvăluiri.

Nu știm în momentul de față ce finalitate va avea ancheta pe care o desfășoară DIICOT încă din luna aprilie 2016. Vineri, 21 octombrie, la șase luni și jumătate de la arestarea la București a agenților Black Cube, a apărut pe site-ul ”Știri pe surse” un fragment din interogatoriul la care a fost supus directorul agenției israeliene de spionaj, Dan Zorella, de către o comisie rogatorie.

 Nu rata momentul, azi, ora 11.30, când vom publica, în exclusivitate, conținutul documentului.

Polițiști israelieni au asistat la întrebările puse de procurorul român Marius Crivăț printr-un sistem audio-video și au primit probele de la Dan Zorella, probe pe care aveau să le trimită anchetatorilor DIICOT din România. Depoziția lui Zorella a avut loc în vară, pe 27 iunie. În 15 septembrie, Daniel Horodniceanu, șeful DIICOT, declara că așteaptă să primească din Israel, de la comisia rogatorie, documentele probatorii.

 Nu rata momentul, azi, ora 11.30, când vom publica, în exclusivitate, conținutul documentului.

Evenimentul zilei a aflat povestea conținută în întregul document de interogare, aflat acum în dosarul de la DIICOT, și credem că cele spuse de directorul general al Black Cube, Dan  Zorella, vor fi intens dezbătute în spațiul public în următoarea perioadă. Cu siguranță, cazul va rămâne în analele serviciilor secrete ca o operațiune de răsunet a unor ofițeri de informații români.  

 Nu rata momentul, azi, ora 11.30, când vom publica, în exclusivitate, conținutul documentului.

Adriana Manoli, avocata fostului colonel SRI, Daniel Dragomir, arestat și el în dosarul spionării șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, a declarat, în exclusivitate pentru Evenimentul zilei, că documentele publicate astăzi în presă, din dosarul Black Cube, sunt reale și a confirmat că declarația aparține lui Dan Zorella, unul dintre fondatorii Black Cube, fost ofițer al Mosadului.

Tag-uri:
Black Cube, Dan Zorella, Marius Crivăț, Daniel Horodniceanu, spionaj

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului EXCLUSIV EVZ. DECLARAȚIA DIRECTORUL BLACK CUBE DATĂ DIICOT. Cel mai mare scandal de spionaj implică MOSSAD, SRI, PREȘEDINȚIA ȘI MULȚI OFIȚERI DE INFORMAȚII. Nu rata cel mai important document al anului!.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/screen-shot-2016-10-23-at-82641-am-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/screen-shot-2016-10-23-at-82641-am-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Autor: Simona Ionescu | duminică, 23 octombrie 2016 | 0 Comentarii | 48 Vizualizari Black Cube Evenimentul zilei a aflat povestea conținută...

Preluat de la EVZ