Autor:
Carmen Vintilă
| duminică, 23 octombrie 2016 | 1 Comentarii
| 157 Vizualizari

Liviu Dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că Victor Ponta, Ecaterina Andronescu, Eugen Teodorovici şi Nicolae Bănicioiu se vor regăsi pe listele candidaţilor PSD pentru parlamentare.

“Am văzut pe un site în care se spunea că eu nu îi pun pe liste. În primul rând e o prostie. Asta e o prostie. Dar este cineva din partid (…) care nu înţelege că PSD – ul a ieşit din acel stil de intrigi, de mici cerculeţe în interiorul partidului. Şi nu înţelege că vorbeşte singur şi nu înţelege că toţi cei cu care discută spun tuturor despre el. (…) E un om la care am ţinut foarte mult şi care dezamăgeşte pe foarte mulţi oameni. Nici măcar nu e mare personaj, dar am vrut să-i spun ca să afle de la mine că ceea ce face nu e bine şi mai are o singură şansă”, a spus Dragnea, citat de Agerpres, refuzând să menţioneze despre cine este vorba. 

El a subliniat că Ponta, Andronescu, Bănicioiu şi Teodorovici vor fi pe liste, informând, totodată, că marţi se vor aproba toate listele cu candidaţii la parlamentare. 

Partidele sunt la un pas de a închide listelor electorale. Sunt însă și judeţe în care încă se mai dau lupte pentru locuri eligibile. 

PSD Dolj deschide lista de candidaturi pentru Camera Deputaţilor cu primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu. Ea susţine însă că nu va renunţa la funcţia de primar şi că a luat decizia de a candida la parlamentare doar pentru a sprijini partidul să câştige un număr mai mare de voturi. Pentru Camera Deputaţilor, PNL Dolj deschide lista cu preşedintele organizaţiei judeţene a partidului, Nicolae Giugea, fost prefect de Dolj, în prezent consilier judeţean.

La Senat, lista de candidaturi a PSD Dolj este deschisă de preşedintele organizaţiei judeţene a partidului, deputatul Claudiu Manda. Primul pe lista PNL de candidaturi pentru Senat este Mario Ovidiu Oprea, liberal vechi şi care reprezintă doljenii în Parlament din 2004.

Lista PSD Gorj pengtru Camera Deputaților este deshisă de fostul premier Victor Ponta. Lista de deputaţi a PNL Gorj este condusă de către Dan Vâlceanu. La Senat, primul loc eligibil îi frevine fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, iar lista liberalilor este condusă de Tudor Barbu, senatorul ales în 2012 pe lista PPDD.

Lista de candidaţi a PNL Alba a fost validată de conducerea centrală, primele locuri fiind ocupate potrivit mediafax.ro de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Florin Roman – la Camera Deputaţilor – şi de senatorul Alexandru Pereş – la Senat – care este, de altfel, parlamentar de 20 de ani.

Comitetul Executiv Judeţean al PSD Alba a stabilit ca deputatul Ioan Dîrzu să deschidă lista la Camera Deputaţilor. Pe primul loc la Senat este o surpriză, fiind ocupat de Radu Marcel Tuhuţ, primarul comunei Ciuruleasa din judeţul Alba.

PNL Braşov a stabilit sâmbătă lista de candidaţi pentru alegerile parlamentare, pe prima poziţie la Senat aflându-se deputatul Daniel Zamfir, iniţiator al legii dării în plată, în timp ce la Camera Deputaţilor pe primul loc se află o tânără de 24 de ani, Mara Mareş. 

Tag-uri:
partide, nume, candidaturi, oferte electorale, PNL, PSD, Parlament, Dragnea

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dragnea a anunțat NUMELE IMPORTANTE de pe listele PSD pentru Parlament. VEZI bătăliile PNL și PSD din câteva județe .

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/dragnea-liviu-psddmb3wfojvz-465x390-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/dragnea-liviu-psddmb3wfojvz-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPartide
Autor: Carmen Vintilă | duminică, 23 octombrie 2016 | 1 Comentarii | 157 Vizualizari Liviu Dragnea Preşedintele PSD, Liviu Dragnea,...

Preluat de la EVZ