loading…

Angelique Kerber (locul 1 în clasamentul mondial) a învins-o, astăzi, pe sportiva slovacă Dominika Cibulkova (poziția 8 WTA), scor 7-6 (5), 2-6, 6-3, în grupa roșie a Turneului Campioanelor de la Singapore, disputat în sală.

Partida a durat două ore și 18 minute. Kerber a servit patru ași și a comis trei duble greșeli, iar procentajele de reușită la serviciu au fost modeste (58% cu primul și 52% cu al doilea). Kerber a câștigat deși a reușit mai puține break-uri decât Cibulkova, patru comparativ cu cinci, potrivit Mediafax.

Angelique Kerber a câștigat ultimele cinci confruntări directe cu Dominika Cibulkova. Succesul de azi îi aduce lui Angelique Kerber 153.000 de dolari, bani acordați pentru fiecare victorie obținută în grupe la Turneul Campioanelor, pe lângă 151.000 de dolari, cât primește fiecare jucătoare ajunsă în această fază a competiției.

Din grupa roșie a Turneului Campioanelor face parte din Simona Halep (locul 4 WTA), care a învins-o duminică pe americanca Madison Keys (7 WTA), scor 6-2, 6-4.

Marți, Simona Halep o va întâlni pe Dominika Cibulkova, în timp ce Madison Keys va evolua în fața liderului mondial, Angelique Kerber. Ordinea acestor meciuri urmează să fie stabilită de către organizatori.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/angelique-kerber-a-invins-o-pe-dominika-cibulkova-in-grupa-rosie-a-turneului-campioanelor-30522.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/angelique-kerber-a-invins-o-pe-dominika-cibulkova-in-grupa-rosie-a-turneului-campioanelor-30522-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv