Autor:
Anca Simionescu
| sâmbătă, 22 octombrie 2016 | 0 Comentarii
| 125 Vizualizari

Ioana Ignat și Corina Cuniuc

Melodia lui Hozier, ”Take me to church”, n-a fost niciodată lascivă până la Moga. “Ioana Ignat și Corina Cuniuc au fost două voci foarte bune, dar emoție, zero”, a criticat Chirilă momentul “micului Mozart”

Confruntările au început în forță la Vocea României 2016. Două dintre concurentele lui Marius Moga, Ioana Ignat și Corina Cuniuc, au dat statul competiției cu un duet controversat. Fetele au cântat ”Take me to church”, iar interpretarea lor senzuală l-a făcut pe Tudor Chirilă să se declare dezamăgit. Despre ”Take me to church”, Hozier spunea că ”este despre umanitate în starea ei cea mai naturală: ”Cântecul ăsta e orice, dar nu lasciv. Ca moment artistic, a fost ceva pe lângă”, a spus Tudor Chirilă. Ioana Ignat i-a răspuns: ”Am uitat să ne sărutăm la final”. Tudor Chirilă nu a apreciat replica ei: ”Nu trebuie să mă iei la mișto. Și dacă vă sărutați făceați și mai rău. Au fost două voci foarte bune, dar emoție, zero”.

După duetul Ioana Ignat – Corina Cuniuc, Marius Moga a ales-o pe Ioana, în timp ce Corina a a fost rugată să îi convingă pe Tudor Chirilă, Loredana și Smiley că merită să rămână în concurs, în echipa unuia dintre ei.

Corina a explicat că dacă a ieșit din echipa lui Moga nu dorește să mai rămână în concurs. ”Sunt norocoasă că am ajuns aici și că am fost în echipa lui Marius Moga”, a spus ea, printre altele, și a plecat de pe scenă, spunând că renunță la Vocea României.și că nu dorește să fie salvată.

Antrenorii s-au mirat, iar gestul ei este o premieră la Vocea României. “Poate Moga a avut un impact imens asupra ei sau a avut doar să apară la Vocea României și atât”, a spus Smiley, în timp ce Loredana a mărturisit că era pregătită să o salveze.

Corina Cuniuc a fost una dintre concurentele care a făcut senzaţie în prima ediţie din sezonul şase de la “Vocea României”. Tânăra are 23 de ani, este originară din Chişinău, dar a mărturisit că trăieşte la Paris.

Tag-uri:
Vocea Rom, Marius Moga, Ioana Ignat, Corina Cuniuc, Tudor Chirilă, Poate Moga

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vocea Romaniei 2016. Când a primit critici, a întors spatele concursului şi a plecat acasă! Cum a ajuns moldoveanca temperamentală care locuieşte în Paris şi care la preselecţii îi cam zăpăcise pe juraţi, să-l enerveze atât de rău pe Tudor Chirilă.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/vocea-romaniei-2016-ioana-ignat-si-corina-cuniuc-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/vocea-romaniei-2016-ioana-ignat-si-corina-cuniuc-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Anca Simionescu | sâmbătă, 22 octombrie 2016 | 0 Comentarii | 125 Vizualizari Ioana Ignat și Corina Cuniuc Melodia lui...

Preluat de la EVZ