loading…

Mai multe corturi au fost montate în Piața Universității de către manifestanții care au participat, sâmbătă, la Marșul pentru Basarabia, aceștia declarând că nu au de gând să plece până când Președinția, Guvernul și politicienii nu vor declara unirea cu Basarabia o prioritate națională.

Aproximativ 300 de unioniști s-au regrupat la fântâna din Piața Universității și spun că nu au de gând să plece până când Președinția, Guvernul și politicienii nu vor declara unirea cu Basarabia o prioritate națională, scrie Mediafax.

Manifestanții au montat corturi lângă fântâna din Piața Universității, deși nu au autorizație pentru acest lucru.

“O parte dintre aceștia au ales să revină în Piața Universității, având în vedere că nu mai este un protest autorizat, dar jandarmii le asigură acestora prezența atâta timp cât nu escaladează, cât nu ocupă căi de comunicații și binențeles atâta timp cât respectă indicațiile jandarmilor. S-a luat legătura cu reprezentanții Primăriei , nu se acceptă amplasarea de corturi deoarece este domeniu public și nu putem să transformăm domeniul public în alte spații. Li se va recomanda să ridice binențeles acele corturi, în permanență noi avem un dialog cu aceștia, prin echipele noastre de dialog. Până acum, au fost înțelegători”, a declarat Mihai Vornicu, ofițer de relații publice în cadrul Jandarmeriei Capitalei.

În urma incidentelor de la marș, patru protestatari au fost amendați cu câte 3.000 de lei.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/unionistii-au-montat-corturi-la-piata-universitatii-si-spun-ca-nu-vor-sa-plece-30495.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/unionistii-au-montat-corturi-la-piata-universitatii-si-spun-ca-nu-vor-sa-plece-30495-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv