loading…

Un bărbat de 78 de ani a murit, ieri noapte, într-un incendiu care a izbucnit în locuința sa din județul Alba din cauza jarului care a picat dintr-o sobă, pompierii intervenind patru ore pentru stingerea flăcărilor.

Cauza probabilă este jarul căzut dintr-un sistem de încălzire, adică dintr-o sobă, iar apoi s-au aprins materialele din jur. A ars casa confecționată în totalitate din lemn și acoperită cu țiglă de aproximativ 60 de metri pătrați, deșeuri, mobilier, aparatură de uz casnic și îmbrăcăminte“, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Alba, Alina Marescu, scrie mediafax.ro

Pompierii din Alba Iulia au intervenit cu două autospeciale de stingere incendii, iar la fața locului au ajuns și două ambulanțe SMURD.

Incendiul a fost foarte puternic, spun martorii, iar pompierii au reușit abia după 4 ore să îl stingă. .

Flăcările s-au extins cu rapiditate deoarece casa situată în localitatea Poiana Ampoiului din comuna Meteș, era construită din lemn.

Trupul neînsuflețit al bărbatului de aproximativ 78 de ani a fost găsit ars.

Incendiul a fost anunțat la 112 de către o persoană care trecea prin zonă, cu mașina.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/un-barbat-a-ars-de-viu-dupa-ce-jarul-din-soba-casei-a-declansat-un-incendiu-30442.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/un-barbat-a-ars-de-viu-dupa-ce-jarul-din-soba-casei-a-declansat-un-incendiu-30442-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv