loading…

Pacienții vor fi întrebați, printr-un SMS, cum au fost tratați în spital, dar și dacă li s-a cerut șpagă pentru serviciile de care au beneficiat.

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a declarat că noul sistem de feedback va funcționa în toate spitatele, înainte de finalul mandatului său. În acest moment proiectul pilot a fost implementat în cinci unități sanitare din țară, scrie digi24.ro.

“Noul mecanism de feedback este foarte simplu. Atunci când pleci de la spital, primești un sms cu câteva întrebări, întrebări la care poți să răspunzi prin sms sau online. Întrebările vor fi sub 10 și vor cuprinde elementele esențiale din care să putem extrage satisfacția reală a pacienților”, declară Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/spaga-in-spitale-denuntata-printr-un-simplu-sms-cum-ii-puteti-reclama-pe-spagari-30484.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/spaga-in-spitale-denuntata-printr-un-simplu-sms-cum-ii-puteti-reclama-pe-spagari-30484-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv