Autor:
Matei Năstase
| sâmbătă, 22 octombrie 2016 | 0 Comentarii
| 135 Vizualizari

Dragoș Tudorache, Ministrul Afacerilor Interne, a solicitat Inspectoratului General al Jandarmeriei Române un raport complet cu privire la incidentele din Piața Victoriei din timpul marșului pentru unirea României cu Republica Moldova.

“Ministrul Afacerilor Interne, domnul Ioan-Dragoș Tudorache, a solicitat inspectorului general al Jandarmeriei Române un raport complet cu privire la evenimentele din Piața Victoriei, care au condus la reținerea celor cinci participanți. Ministrul Afacerilor Interne a precizat că nu va ezita să ia măsuri în situația în care au fost săvârșite abuzuri în timpul intervenției jandarmilor”, se arată într-un comunicat al MAI, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, jandarmii au primit dispoziție să nu intervină în derularea manifestației din Piața Universității, decât pentru a asigura protecția participanților și fluidizarea traficului din zonă.

Sâmbătă, Platforma Unionistă Acțiunea 2012 a organizat, în Capitală, marșul “Luptă pentru Basarabia”, prin care se cere politicienilor asumarea ca proiect de țară a unirii României cu Republica Moldova.

Potrivit Jandarmeriei, manifestarea era autorizată astfel: între orele 14,00 și 17,30 marș pe traseul Hanul lui Manuc-Piața Universității-Piața Română-Piața Victoriei iar între orele 17,30 și 18,00 pentru susținerea de alocuțiuni în Piața Victoriei.

Tag-uri:
solicitare, jandarmi, mai, ciocniri, inicidente, piata victoriei

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Solicitare de ULTIMĂ ORĂ a MAI-ului după BĂTĂILE din Piața Victoriei dintre jandarmi și UNIONIȘTI.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/jandarmii-nu-ii-lasa-pe-protestatari-in-pia-a-universita-ii-934707-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/jandarmii-nu-ii-lasa-pe-protestatari-in-pia-a-universita-ii-934707-465x390.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Matei Năstase | sâmbătă, 22 octombrie 2016 | 0 Comentarii | 135 Vizualizari Dragoș Tudorache, Ministrul Afacerilor Interne, a solicitat...

Preluat de la EVZ