loading…

Peste 1.500 de oameni au ieșit în stradă, la Oradea, pentru a protesta împotriva căsătoriilor între persoanele de același sex.

Ploaia nu i-a speriat pe orădeni, care au făcut ca Piața Unirii să devină neîncăpătoare astăzi. Oamenii prezenți militează pentru eliminarea posibilității căsătoriei între persoanele de același sex, și cer modificarea articolului 48 din Constituția României unde, după spusele lor, „definirea familiei lasă loc de interpretări”, scrie libertatea.ro

La ora actuală Constituția spune că „familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între soți, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor”.

Astfel, dorințele protestatarilor sunt ca în Constituție, să se adauge că „familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor”.

sursa foto: bihon.ro

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/mii-de-oameni-in-strada-nu-vor-casatorii-intre-persoanele-de-acelasi-sex-foto-30467.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/mii-de-oameni-in-strada-nu-vor-casatorii-intre-persoanele-de-acelasi-sex-foto-30467-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv