loading…

Jucătorul de tenis Marius Copil, locul 198 în clasamentul ATP, a pierdut, ieri, scor 7-5, 1-6, 3-6, meciul disputat cu David Goffin (Belgia, 12 ATP), în sferturile de finală ale turneului de la Anvers (Belgia), dotat cu premii în valoare totală de 566,525 de dolari.

Partida dintre cei doi sportivi a durat două ore și cinci minute. În primut set, Copil și Goffin au mers cap la cap cu serviciul până la scorul de 2-3 în favoarea românului, când acesta a reușit un prim break. Însă, Goffin a revenit rapid și a reușit rebeak-ul în game-ul următor. Apoi, cei doi tenismeni nu au mai făcut greșeli la serviciu până la scorul de 6-5 în favoarea lui Marius Copil, care a câștigat pe serviciul adversarului și și-a adjudecat setul, scor 7-5, în 49 de minute.

Actul secund i-a aparținut lui David Goffin care, încă din start, s-a distanțat cu break în față, la 2-1. Marius Copil și-a câștigat doar o singură dată serviciul, dându-i ocazia sportivului belgian să câștige setul doi, scor 6-1, în 34 de minute.

Setul decisiv a avut parte de o singură greșeală pe serviciu, decisivă, a lui Copil. Goffin s-a distanțat la 3-0 încă din start, iar sportivul român a fost în imposibilitatea de a mai reveni pe tabelă. S-a mers cap la cap cu serviciul până la final, iar David Goffin, favorit numărul 1, a câștigat și setul trei, scor 6-3, în 42 de minute.

În semifinale, David Goffin îl va întâlni pe Diego Sebastian Schwartzman (Argentina, 77 ATP). Pentru accederea în sferturile de finală ale turneului de la Anvers, Marius Copil și-a asigurat 45 de puncte în clasamentul mondial și un cec în valoare de 16,380 de euro.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/marius-copil-a-fost-eliminat-in-sferturile-de-finala-ale-turneului-de-tenis-de-la-anvers-30440.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/marius-copil-a-fost-eliminat-in-sferturile-de-finala-ale-turneului-de-tenis-de-la-anvers-30440-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv