loading…

Trei indivizi inarmați cu pistoale kalașnikov au jefuit în această dimineață un magazin de bijuterii din centrul comercial Cora Châtelineau, iar forțele de ordine au evacuat supermarketul, relatează dhnet.be.

Un jaf armat a fost comis în incita centrului comercial Cora Châtelineau, au anunțat forțele de ordine. Trei indivizi care purtau cagule și înarmați cu pistoale kalașnikov au jefuit magazinul de bijuterii “Histoire d’Or”.

Potrivit primelor informații, aceștia au reușit să fugă la bordul unui vehicul cu obiectele furate.

Potrivit primelor informații, autorii jafului armat au reușit să fugă. Un perimetru de securitate a fost instituit în incinta cetrului comercial unde majoritatea magazinelor au fost redeschise. Ancheta este în curs de desfășurare.

Anterior, presa belgiană anunța că un supermarket orașul belgian Châtelet, situat la 50 de kilometri sud de Bruxelles, a fost evacuat după ce în incinta sa a intrat un individ înarmat care ar fi vrut să comită un jaf.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/supermarket-din-belgia-evacuat-dupa-ce-in-incinta-sa-a-intrat-un-individ-inarmat-30457.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/supermarket-din-belgia-evacuat-dupa-ce-in-incinta-sa-a-intrat-un-individ-inarmat-30457-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv