Autor:
Dana Lascu
| sâmbătă, 22 octombrie 2016 | 0 Comentarii
| 3 Vizualizari

Cătălin Predoiu atacă în spațiul virtual. FOTO: FACEBOOK

Primvicepreședintele PNL Cătălin Predoiu iese la atac… în mediul virtual. Îl acuză pe șeful social-democraților Liviu Dragnea că „se dă pios”, după ce liderul PSD îl atacase, la rândul său, pe președintele Klaus Iohannis. Mărul discordiei îl constituie căsătoriile între cuplurile de același sex.

„Dl. Dragnea pozează în fanatic religios, dar este şi un vânător sângeros, după cum spun unii apropiaţi. Dacă tot va arătaţi la faţă pios, dle. Dragnea, mai gândiţi-va şi la bietele vieţuitoare sălbatice care ne împodobesc pădurile şi mai puneţi ceva stavilă instinctelor. Oricum, nu-i îndeajuns să vânaţi ca să va comparaţi cu dl. Năstase. Ce-aţi reuşit dumneavoastră cu Teldrum e nimic pe lângă … . În plus, dl. Năstase mai deschide o carte, mai vorbeşte o limba străină. Zic…”, a scris, sâmbătă, Cătălin Predoiu pe pagina sa Facebook.

Imediat, însă, un „prieten” virtual l-a taxat pe liderul liberal:

„Dl Predoiu sunteți cumva vegan, nu aveți pantofi de piele sau geantă, o haină etc? Hai să readuceți PNL acolo unde merită și nu prin comparații și arătat cu degetul, ci cu ce va face PNL să redevină acel partid mare și puternic”.

Replica primvicepreședintelui PNL Cătălin Predoiu vine după ce Liviu Dragnea, iritat de o declarație a Președintelui Klaus Iohannis, a declarat că: „Sunt un fanatic religios” atunci când a fost întrebat care este poziţia sa faţă de căsătoriile între persoanele de acelaşi sex.

Invitat să spună dacă PSD va susţine modificarea Constituţiei în sensul în care să scrie explicit că familia e formată din bărbat şi femeie, Dragnea a răspuns: „Eu sunt un om tradiţionalist. Dacă pentru asta pot fi considerat fanatic religios, sunt un fanatic religios. Sunt creştin-ortodox şi eu văd familia formată dintr-un bărbat şi o femeie şi, când vrea Dumnezeu, şi cu copii”.

„Pe de altă parte, o iniţiativă, un demers susţinut de milioane de români nu poate fi tratat cu o asemenea batjocoră, indiferent ce poziţie ai în statul român”, a mai spus Dragnea, referindu-se la iniţiativa cetăţenească de modificarea a Constituţiei, care a strâns deja peste trei milioane de semnături.

Tag-uri:
Predoiu, Dragnea, Iohannis, casatorii, modificarea Constitutiei, Constitutie, casatorii acelasi sex, homosexuali, lesbiene, LGBT, cupluri, sex

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lupta electorală pe Facebook. Cătălin Predoiu: „Liviu Dragnea pozează în fanatic religios, dar e şi un vânător sângeros. Măcar Năstase citeşte”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/catalin-predoiu-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/catalin-predoiu-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPartide
Autor: Dana Lascu | sâmbătă, 22 octombrie 2016 | 0 Comentarii | 3 Vizualizari Cătălin Predoiu atacă în spațiul virtual. FOTO:...

Preluat de la EVZ