loading…

Cinci manifestanți care participau, sâmbătă, la Marșul pentru Basarabia din Capitală au fost ridicați și duși la Secția 4 de Poliție pentru identificare și audiere, în urma incidentelor care au avut loc la protest, potrivit reprezentanților Jandarmeriei București.

Reprezentanții Jandarmeriei București au declarat pentru Mediafax că, în urma forțării cordonului de jandarmi în zona Calea Victoriei, cinci manifestanți care participau la marșul pentru unirea României cu Basarabia au fost ridicați și duși la Secția 4 de Poliție pentru identificare și audiere.

VEZI ȘI: Bătăi și gaze lacrimogene la mitingul pentru unire din București: jandarmii au intervenit în forță!

La ora trasmiterii știrii, o parte din cei 2.000 de participanți la Marșul pentru Basarabia pleacă de pe Calea Victoriei, care a fost blocată câteva zeci de minute, și se îndreaptă către Piața Victoriei, zonă pentru care au primit autorizație din partea autorităților.

Incidentele au avut loc atunci când unii dintre protestatari au încercat să intre pe Calea Victoriei, forțând cordonul de jandarmi, ei neavând autorizație să meargă pe acel traseu până în Piața Universității.

Manifestanții cer președintelui, premierului și liderilor politici unirea României cu Basarabia.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/jandarmeria-capitalei-cinci-manifestanti-au-fost-dusi-la-politie-pentru-identificare-30486.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/jandarmeria-capitalei-cinci-manifestanti-au-fost-dusi-la-politie-pentru-identificare-30486-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv