loading…

Poliția desfășoară o intervenție în cartierul londonez Northolt, după ce un bărbat s-a baricadat într-o locuință având în posesie mai multe “obiecte periculoase”, realtează The Independent online.

Opzeci de persoane din apropiere au fost evacuate, iar polițiști înarmați și negociatori sunt la fața locului.

“Cordoanele de poliție sunt instituite pe o rază de 200 de metri pentru a facilita operațiunea în curs”, a spus un purtător de cuvânt al forțelor de ordine, scrie Mediafax.

“În acest moment poliția crede că un băbat este înăuntru. În condițiile în care nu se știe ce are în posesie individul, poliția tratează cu seriozitate informații că obiectele ar putea fi periculoase și că acesta a încercat să blocheze accesul acolo”, a mai spus acesta.

Incidentul nu este considerat a avea legătură cu vreun act terorist.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/interventie-a-politiei-in-londra-dupa-ce-un-barbat-s-a-baricadat-intr-o-casa-avand-obiecte-periculoase-30490.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/interventie-a-politiei-in-londra-dupa-ce-un-barbat-s-a-baricadat-intr-o-casa-avand-obiecte-periculoase-30490-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv