Autor:
Matei Năstase
| sâmbătă, 22 octombrie 2016 | 0 Comentarii
| 182 Vizualizari

Gabriel Oprea

Informații incredibile despre dosarele în care sunt implicați mai mulți afaceriști controversați și politicieni, printre care și fostul vicepremier, Gabriel Oprea. Un bătrân a îmbogățit, la 15 ani distanță, două grupări infracționale organizate cu legături în lumea politică.

Potrivit site-ului investigațiimedia.ro, Ioan Tudor Ionescu, moștenitorul unei familii bogate, mort în urmă cu 5 ani, a revendicat 9.8 hectare în Colentina și, pe acest teren, afaceriștii controversați Nicu Gheară și Dumitru ”Niro”, ambii implicați în lumea interlopă din Capitală, au făcut averi uriașe. Astfel a apărut și cunoscutul complex comercial Europa, un paradis al crimei organizate.

După un deceniu și mai multe legi schimbate, același moștenitor, adică Ioan Tudor Ionescu, își reamintește că a primit terenul și îl cere din nou. A declarat că a greșit o virgulă și a solicită o sumă de zece ori mai mare, dar se încurcă în birocrație.

În acel moment a intrat pe fir Grupul de la Monaco, prin rechinii imobiliari Dragoș Dobrescu și Elan Schwartzenberg, care-i cumpără drepturile litigioase și conving autoritățile să retrocedeze terenul a doua oară.

Astfel, generalul Gabriel Oprea este unul dintre cei care au beneficiat în final de retrocedarea în două acte. El a primit un teren pe semnătura fostului primar de la Sectorul 2, Neculai Onțanu, care-i era și coleg de partid, acum arestat și judecat în acest dosar. Totodată, și Oprea este cercetat de DNA.

În prezent, partea lui Niro din bazarul Europa este sub sechestru, la fel și terenul lui Gabriel Oprea.

Mai multe detalii puteți citi pe site-ul investigațiimedia.ro

Tag-uri:
informatii, complexul europa, lumea politica, gabriel oprea, retrocedare, nicu gheara, batran

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Informații incredibile despre AFACEREA MURDARĂ a complexului comercial EUROPA. Cum s-au construit AVERI URIAȘE și ce legătură are GABRIEL OPREA.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/gabriel-oprea-i-a-plagiat-teza-de-doctorat-verdictul-a-fost-dat-de-presedintele-comisiei-de-etica-a-universitatii-din-bucuresti-marian-popescu-290870-1jpgpagespeedceit6tonaqkq-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/gabriel-oprea-i-a-plagiat-teza-de-doctorat-verdictul-a-fost-dat-de-presedintele-comisiei-de-etica-a-universitatii-din-bucuresti-marian-popescu-290870-1jpgpagespeedceit6tonaqkq-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Matei Năstase | sâmbătă, 22 octombrie 2016 | 0 Comentarii | 182 Vizualizari Gabriel Oprea Informații incredibile despre dosarele în care...

Preluat de la EVZ