loading…

Gică Hagi a ieșit din sfera fotbalului și a trecut în cea socială, făcând o serie de afirmații surprinzătoare dar concrete.

În cadrul unei conferințe de presă, Hagi a dezvăluit ce îl deranjează cel mai mult în România și ce ar face el dacă ar fi președinte.

“Cu religia avem probleme, așa că sportul ne-a rămas. Dacă și sportul dispare… Sportul, fotbalul în special, a înlocuit religia. Cu religia avem probleme multe, iar dacă mai dăm și sportul la o parte, eu cred ca politicul n-o sa se simta prea confortabil. Ne trebuie sport, trebuie sa bagam, ca altfel avem probleme mari. Sportul a inlocuit religia, asa cred eu, e declaratia mea. Religia… nu vedeti, bombe si atentate. Pai ce facem? S-a ajuns prea departe. Ne ramane sportul, cultura. Astea ne raman, lucruri sociale. De aceea, Romania este trista, pentru ca nu a investit in partea sociala. Daca as concura politic sau orice, as investi doar in segmentele sociale. Si cred ca oricine m-ar vota. Le-am dat si o idee.

Niciodata nu o sa candidez. Daca as fi presedintele Romaniei as investi in tot ce inseamna social, sport, educatie si sanatate. Si inca un aspect, infrastructura, pentru ca pe infrastructura faci comert. Asa am invatat eu la scoala, comertul e infrastructura. Rutier, naval, toate. Trebuie sa le ai. Si cand ai lucrurile astea si ai si partea sociala, traiesti fericit! Ai spectacole, ai oameni pentru ziua de maine, formezi generatii in toate segmentele. In orice domeniu ai nevoie de profesori. Doctorul trebuie sa faca scoala, fotbalistul trebuie sa faca scoala. Si toate astea duc la un spectacol. De ce? Pentru ca cinci zile muncim de dimineata pana seara, iar doua zile trebuie sa ne relaxam, sa iesim din casa si sa mergem la spectacole.

Facem acest lucru sau doar dam unul in altul? Ne certam si am uitat de idoli in toate domeniile. Sper ca o sa ne schimbam si o sa fie mai bine, pentru ca Romania este frumoasa si bogata. Si uman si cu tot ce avem noi. Se cheama prioritati. E simplu, daca jos stam prost nu putem sa avem sus. E ca la fotbal. Trebuie sa ne inhamam la munca cu copiii, munca de jos. Liceu, nu mai avem licee. Asta inseamna metodica. Nu mai avem o viziune, care e viziunea Romaniei? In 4 ani poti sa schimbi lumea, poti sa creezi. Daca stii ce vrei, ai timp sa faci ce vrei”, a spus Hagi, conform ziare.com.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/hagi-s-a-dezlantuit-ce-ar-face-daca-ar-fi-presedintele-romaniei-30456.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/hagi-s-a-dezlantuit-ce-ar-face-daca-ar-fi-presedintele-romaniei-30456-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv