loading…

Nicu Pasăre, fostul șef al Postului de Poliție al comunei Urdari, trimis în judecată pentru favorizarea infractorului, a fost găsit vinovat de Judecătoria Târgu-Jiu și condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare.

Fostul șef de post este obligat să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile. Acesta va lucra în cadrul Primăriei comunei Bîlteni, sau Liceul Tehnologic Bîlteni. Sentința instanței de judecată poate fi atacată cu apel, conform adevarul.ro.

Nicu Pasăre a ieșit la pensie în primăvara anului trecut. Acesta a fost trimis în judecată pentru că i-a cerut unei localnice din Urdari favoruri sexuale pentru a o scăpa de acuzațiile dintr-un dosar penal.

Fostul polițist i-ar fi cerut să întrețină relații intime chiar în sediul postului de poliție.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/fost-sef-de-politie-care-i-a-cerut-unei-suspecte-sa-faca-sex-in-sediul-postului-de-politie-condamnat-la-inchisoare-30437.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/fost-sef-de-politie-care-i-a-cerut-unei-suspecte-sa-faca-sex-in-sediul-postului-de-politie-condamnat-la-inchisoare-30437-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv