Autor:
Dana Lascu
| sâmbătă, 22 octombrie 2016 | 0 Comentarii
| 17 Vizualizari

Hillary Clinton și Donald Trump, schimb de replici acide la un dineu caritabil.

Donald Trump nu de dezminte! N-a scăpat ocazia s-o taxeze pe contracandidata sa, Hillary Clinton, la dineul caritabil catolic al Alfred E. Smith Memorial Foundation, organizat anual la New York. A făcut-o „coruptă” și că „E prima dată când Hillary ţine un speech fără să fie plătită”, ceea ce i-a nemulțumit pe invitați.

Schimb de replici acide, la dineul caritabil catolic al Alfred E. Smith Memorial Foundation, organizat la New York. Hillary Clinton şi Donald Trump, cei doi candidați la Casa Albă, au fost invitaţii de onoare, dar nu au ratat ocazia să-și arunce săgeţi ironice unul altuia.

Primul care a urcat pe podium a fost republicanul.

A început prin a contesta dreptul contracandidatei sale de a participa la gală.

„Iat-o aici, în public, pretinzând că-i iubește pe catolici”, a spus el, despre Hillary. Și nu s-a oprit aici.

„Este prima oară în istorie când Hillary participă şi vorbeşte la o adunare a liderilor corporatişti fără să fie plătită. Mi-a spus că, dacă cumva câştigă, eu o să fiu ambasadorul ei în Irak sau Afghanistan. Eu aleg”, a „glumit” Donald Trump.

„Hillary este atât de coruptă încât au exclus-o din comisia de anchetă a scandalului Watergate”, a mai spus republicanul, acuzație ce i-a atras huiduieli din partea publicului.

Hillary Clinton nu s-a lăsat mai prejos. Ea a „mușcat” mult mai elegant, însă.

„Donald e sănătos ca un cal, știți, ca acela pe care-l călărește Vladimir Putin peste tot!”, a spus ea, spre amuzamentul publicului.

„Nu sunt eligibilă pentru sanctificare, dar după ce am trecut prin aceste trei dezbateri cu Donald, asta trebuie să conteze ca un miracol!”, a continuat Hillary.

Cele două discursuri ținute de contracandidații la Casa Albă: 

Glumind pe seama echipei de campanie a lui Trump care s-a luptat din răsputeri să-i țină imaginea republicanului cât mai curată, Hillary a spus „Donald, după ce ți-am ascultat discursul, mă voi distra ascultându-l pe Mike Pence negând că l-ai ținut vreodată!”

Hillary Clinton l-a înțepat pe Donald Trump și legat imaginea pe care o are el asupra femeilor dar și de atitudinea fățișă contra imigranților.

Tag-uri:
Donald, Trump, Hillary, Clinton, dinner, dineu, galla, gala, New York, Casa Albă, White House, SUA, America, Nord America

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Donald Trump, huiduit la un dineu caritabil pentru că a făcut-o „coruptă” pe Hillary Clinton.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/hillary-si-donald-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/hillary-si-donald-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialAmerica
Autor: Dana Lascu | sâmbătă, 22 octombrie 2016 | 0 Comentarii | 17 Vizualizari Hillary Clinton și Donald Trump, schimb de...

Preluat de la EVZ