Autor:
Melania Stoica
| sâmbătă, 22 octombrie 2016 | 45 Comentarii
| 10100 Vizualizari

Ion Iliescu și Traian Băsescu

Jurnalistul Radu Moraru a făcut câteva declarații șoc în cadrul unei emisiuni de la România TV, în care a precizat că Ion Iliescu ar urma să fie arestat în următoarele zile, ca urmare a finalizării dosarului Revoluției din 1989.

“Din documentele de la Parchetul General, armata avea coordonări cu Ion Iliescu. Dacă el se face vinovat de acele crime, ele nu se vor prescrie niciodată. Nimeni nu s-ar da la o parte din a aresta un rechin atât de mare. Putem vorbi de prostie sau de decizii greşite ale unor comandanţi, dar totul de la nivel central fusese bine coordonat. Din documente si marturiile unor ofiteri reiese clar ca Armata a preluat friiele Romaniei incepind cu 22 Decembrie si a desfasurat operatiuni specifice, coordonate de la cel mai inalt nivel. Incepe sa se devoaleze „fenomenul terorist”. Ion Iliescu a fost deja anchetat de catre procurori si, in urmatoarele zile, poate fi saltat si aratat ca „trofeu”! Exista o strinsa legatura intre Operatiunile Armatei si Comandantul Suprem Ion Iliescu. Generalul Militaru e mort dar Ion Iliescu e viu. 26 de ani acest „tovaras” a fost protejat de catre Procurorii Generali ai Romaniei, fie ca s-au numit Botos sau Kovesi. Augustin Lazar a deschis Cutia Pandorei, se va lasa cu macel”, a transmis jurnalistul.

Moraru a mai precizat că pe listele oamenilor legii s-ar mai afla și Traian Băsescu și Călin Popescu Tăriceanu și urmează să se facă arestări și în cazul acestora. 

“În perioada următoare vor fi arestări spectaculoase. Tăriceanu, Ion Iliescu, Traian Băsescu, Se încearcă de foarte multă vreme. E foarte probabil că nu vor ezita când vor crede că au suficiente probe. E nevoie să dea lovituri spectaculoase pentru a atenua din acuzaţiile doamnei Kovesi sau a domnului Coldea”, a mai declarat Moraru, la același post de televiziune. 

Tag-uri:
ion iliescu, traian basescu, calin popescu tariceanu, dosarul revolutiei, laura kovesi, radu moraru, declaratii, Parchetul General, Ion Iliescu, Operatiunile Armatei, Comandantul Suprem, Generalul Militaru, Procurorii Generali, Augustin Lazar, Cutia Pandorei, Traian Băsescu, Călin Popescu

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Anunțul care ZGUDUIE ROMÂNIA. ION ILIESCU VA FI ARESTAT ÎN PERIOADA URMĂTOARE.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/basescu-si-iliescu-62203000-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/basescu-si-iliescu-62203000-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Autor: Melania Stoica | sâmbătă, 22 octombrie 2016 | 45 Comentarii | 10100 Vizualizari Ion Iliescu și Traian Băsescu Jurnalistul Radu Moraru...

Preluat de la EVZ