loading…

Șoferul unui autoturism care circula dinspre Cozia spre Raducaneni în această după amiază, s-a răsturnat într-un șanț de pe marginea drumului și a scăpat fără nici o zgârietură.

Martor la întregul eveniment a fost un bărbat care a și postat ulterior pe pagina lui de Facebook imagini de la locul accidentului, dar a și descris întregul eveniment: “A intrat cu 100 în curbă, a mușcat șanțul, un podeț l-a întors cu roțile în sus, a planat 5-7 metri și a aterizat forțat în șanț. Când au venit oamenii să-l scoată din mașină, șoferul, care era singur, mânca sticksuri! A făcut semne unei mașini care l-a luat la Iași! Era beat, desigur! Nicio zgârietură! Să mai zică cineva că Dumnezeul bețivilor doarme! Hai Noroc! Hâc!” a scris martorul accidentului.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al poliției care face cercetări pentru a stabili identitatea șoferului și cauzele producerii accidentului.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/a-ajuns-in-sant-cu-rotile-in-sus-mancand-sticksuri-la-volan-30477.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/a-ajuns-in-sant-cu-rotile-in-sus-mancand-sticksuri-la-volan-30477-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv