loading…

Un autocar ce transporta 37 de tineri, dintre care 26 minori, și care se deplasa dinspre Suceava spre Pașcani, pe Drumul Județean 208, a fost implicat într-un accident rutier la o trecere de cale ferată, pe raza localității Dolhasca, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

Potrivit sursei citate, nu sunt victime, iar pasagerii au fost preluați cu două microbuze și duși la căminul cultural din localitate, unde au fost evaluați de paramedicii de pe cele două ambulanțe SMURD care au ajuns la fața locului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuț Epureanu, autocarul a derapat și a intrat într-un stâlp de electricitate în zona unei treceri la nivel cu calea ferată, rămânând blocat pe firul căii. Circulația rutieră a fost blocată aproximativ o oră, dar a fost deja reluată pe un fir. Responsabilii de la CFR au fost informați despre accident pentru a se opri traficul feroviar. Totodată, a fost oprită alimentarea cu energie electrică, în condițiile în care stâlpul afectat rămăsese sprijinit doar pe firele de la rețeaua de electricitate.

În prezent, lucrători ai ISU Suceava și ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Dolhasca lucrează la degajarea autocarului de pe calea ferată, iar echipe ale CFR și EON pentru a remedia problemele apărute în urma ruperii stâlpului de electricitate.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/accident-grav-un-autocar-cu-zeci-de-copii-la-bord-a-intrat-in-plin-intr-un-stalp-30455.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/accident-grav-un-autocar-cu-zeci-de-copii-la-bord-a-intrat-in-plin-intr-un-stalp-30455-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv