Autor:
Melania Stoica
| sâmbătă, 22 octombrie 2016 | 0 Comentarii
| 55 Vizualizari

Trenul făcea legătura între Yaounde și Douala.

Accident feroviar grav în Camerun, unde 55 de persoane și-au pierdut viața, iar alte 600 au fost rănite în urma deraierii unui tren de călători, care făcea legătura între Yaounde și Douala.

Potrivit Realitatea, trenul a plecat din capitală, iar după câteva ore a deraiat în apropierea orașului Eseka, la 200 km de Yaounde. 

În urma deraierii, mai multe vagoane s-au răsturnat în șanțul de lângă calea ferată,  aciidentul provocând până în prezent, 55 de morți și 575 de răniți.

“Pronosticul vital al unor răniți este foarte angajat. Cauzele accidentului nu au fost stabilite deocamdată”, a transmis ministrul camerunez al transporturilor, Edgar Alain Mebe Ngo’o.

Trenul era aglomerat pentru că drumul dintre Yaounde și Douala este întrerupt în urma prăbușirii unui pod din cauza ploilor abundente, situație ce a complicat mai mult intervenția

Tag-uri:
accident feroviar, camerun, morti, raniti, tren deraiat, yaounde, douala, accident feroviar camerun

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident FEROVIAR DEVASTATOR! 55 de persoane și-au PIERDUT VIAȚA, iar alte 600 au fost RĂNITE.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/accident-feroviar-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/accident-feroviar-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Melania Stoica | sâmbătă, 22 octombrie 2016 | 0 Comentarii | 55 Vizualizari Trenul făcea legătura între Yaounde și Douala. ...

Preluat de la EVZ