loading…

Un bărbat a fost transportat de urgență la Spitalul Sf. Spiridon din Iași, după ce o petardă i-a explodat în palma stângă. 

Pacientul în vârstă de 29 de ani, din Județul Suceava, a fost dus direct în sala de operație, unde chirurgii plasticieni au încercat să îi replanteze trei degete de la mâna stângă. 

Tânărul a ajuns la spital cu degetul mare, arătăror și mijlociu intr-o pungă, deoarece în urma exploziei petardei, cele trei degete i-au fost smulse, potrivit suceavanews.ro

Pacientul se juca cu o petardă și aceasta i-a explodat în palmă. În urma acestui traumatism, pacientul a rămas fără degetele 1, 2 și 3 de la mâna stângă. În urma exploziei i-au fost amputate cele trei degete. A fost internat la Clinica de chirurgie plastică, unde medicii încearcă să îi relanteze degetele. Intervenția este de durată și este devreme ca să ne pronunțăm asupra evoluției post operatorii‘ a spus dr. Gabriel Parianu de la UPU din cadrul Spitalului Sf. Spiridon.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/un-tanar-a-ajuns-la-spital-cu-trei-degete-intr-o-punga-30417.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/un-tanar-a-ajuns-la-spital-cu-trei-degete-intr-o-punga-30417-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv