loading…

Uniunea Europeană ar putea lua noi măsuri împotriva Rusiei în cazul în raidurile aeriene ruse asupra orașului sirian Alep rămân la fel de intense ca înainte de armistițiul umanitar decretat de Moscova, a declarat cancelarul german Angela Merkel, potrivit agenției de știri TASS.

“Cred că dacă bombardamentele rămân la fel de intense ca mai înainte, atunci am avea motive să luăm în calcul acțiuni suplimentare”, a răspuns Merkel când a fost întrebată dacă Uniunea Europeană analizează posibilitatea introducerii de nou sancțiuni la adresa Moscovei.

Merkel a precizat că liderii UE au discutat la summitul de la Bruxelles doar despre “ce măsuri ar trebui luate în caz că este necesar”.

Cancelarul german a mai afirmat că “există un larg consens cu privire la oportunitățile strategice oferite de Rusia”, adăugând că “există o dorință de a păstra relații normale pentru că suntem parte a așa numitei platforme europene. Pe de altă parte, vedem că Rusia nu urmărește un parteneriat, ci expansiunea sferei sale de influență”.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/ue-ar-putea-lua-noi-masuri-impotriva-rusiei-30423.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/ue-ar-putea-lua-noi-masuri-impotriva-rusiei-30423-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv