loading…

 Dana Dodean și portughezul Joao Monteiro au câștigat semifinala românească de la Campionatul European de tenis de masă. Dodean și soțul ei au dispus, vineri, de cuplul Bernadette Szocs/Ovidiu Ionescu, scor 3-0 (11-6, 11-6, 11-8) și s-au calificat în finala competiției, informează ProSport.

Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu și-au asigurat medaliile de bronz, pentru că la Campionatul European nu se joacă meci pentru locul 3, potrivit mediafax.ro

Dana Dodean și Joao Monteiro s-au impus într-un set inaugural echilibrat, scor 11-9, un act în care ambele echipe au preferat prudența. Actul secund s-a desfășurat sub semnul echilibrului până la 5-5. Dodean și Monteiro s-au distanțat la 8-5 și 9-6 și au închis setul cu 11-6 printr-un joc mai variat și mingi înșelătoare trimise peste fileu.

Szocs și Ovidiu Ionescu au început mai bine setul al treilea, au condus cu 6-4, însă Dodean și soțul ei, portughezul Monteiro, au egalat la 8, apoi s-au impus cu 11-8 și au avansat în finală. Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu rămân cu medaliile de bronz, pentru că la Campionatul European nu se joacă meci pentru locul 3.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/tenis-de-masa-daniela-dodean-si-joao-monteiro-vor-lupta-pentru-aur-la-dublu-mixt-la-europene-30409.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/tenis-de-masa-daniela-dodean-si-joao-monteiro-vor-lupta-pentru-aur-la-dublu-mixt-la-europene-30409-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv