loading…

Un grup de parlamentari va depune o lege conform căreia plata RCA se va aface doar o dată pentru un autoturism, nu anual, așa cum este acum, dacă acesta nu a avut incidente într-un an de zile.

Concret, pentru un autoturism se va plăti o poliță RCA o dată pe an, la începutul acestuia, iar dacă acel autoturism nu va avea niciun incident în anul respectiv, va fi absolvit de plata poliței în anul următor, banii urmând să rămână în contul asiguratorului, ca plată a RCA pentru anul în curs.

”Polița se va face obligatoriu la începutul anului, până cel târziu la finele lui ianuarie. Dacă acel autovehicul nu va fi implicat în niciun accident în cele 365 de zile, atunci în anul următor nu se va mai plăti RCA pentru acesta. Societatea de asigurare va avea în continuare banii depuși în anul anterior. Nu este normal ca aceste firme să fie un fel de cămătari. Să ia banii oamenilor și să-i folosească cum vor. Aceste firme vor trebui să își facă treaba ca firme de asigurare, nu ca și niște bănci sau chiar mai rău, că măcar acestea dau banii înapoi și chiar cu dobândă”, a spus pentru Libertatea unul dintre inițiatori.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/soferii-cuminti-ar-putea-scapa-de-plata-anuala-a-rca-firmele-de-asigurari-vor-da-banii-inapoi-30405.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/soferii-cuminti-ar-putea-scapa-de-plata-anuala-a-rca-firmele-de-asigurari-vor-da-banii-inapoi-30405-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv