Autor:
Daniel Teodoreanu
| vineri, 21 octombrie 2016 | 0 Comentarii
| 52 Vizualizari

Salam explodat in fata la Timisoara

Salam explodat în faţă la Timişoara.

Un client care a fost într-un supermarket din Timişoara a avut parte de una dintre cele mai ciudate experienţe din viaţă când salamul pe care dorea să-l mânânce i-a explodat în faţă.

Conform opiniatimisoarei.ro, salamul expira chiar în ziua în care nefericitul a decis să-l cumpere. Ajuns acasă, timişoreanul a luat un cuţit şi a vrut să taie salamul, dar când a crestat ambalajul din plastic, acesta a explodat.

Resturi de carne au zburat prin aer şi un miros îngrozitor a fost eliberat imediat după explozie.

Bărbatul a fotografiat şi a filmat mezelul şi e decis să meargă la Protecţia Consumatorilor. „Am cumparat de la Carrefour din Complexul Studentesc din Timisoara. Am luat un salam care, cand am ajuns acasa, a pocnit pur si simplu, a explodat, am bonul aferent, dovada ca l-am cumparat in ziua expirarii„, a explicat timisoreanul.

Tag-uri:
salam, salam explodat, salam explodat timisoara, salam timisoara

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului SALAM EXPLODAT ÎN FAŢĂ la Timişoara. Cum a fost posibilă această EXPERIENŢĂ CULINARO-MILITARĂ? Detalii incredibile oferite de CLIENTUL-SUPRAVIEŢUITOR l Foto+video.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/salam-explodat-in-fata-la-timisoara_3-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/salam-explodat-in-fata-la-timisoara_3-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialSocial
Autor: Daniel Teodoreanu | vineri, 21 octombrie 2016 | 0 Comentarii | 52 Vizualizari Salam explodat in fata la Timisoara Salam...

Preluat de la EVZ