Autor:
Daniel Teodoreanu
| vineri, 21 octombrie 2016 | 1 Comentarii
| 487 Vizualizari

Un an de la moartea politistului Bogdan Gigina

Presimţirea neagră s-a adeverit. Ultimul dialog al lui Bogdan Gigină cu mama lui este cutremurător.

La un an de la moartea fiului, mama poliţistului Bogdan Gigină a rememorat ultima conversaţie avută cu acesta.

“În urmă cu un an, la această oră, am vorbit cu Bogdan pentru ultima dată. Mi-a spus că nu s-a retras din teren că o va face. Eram îngrijorată pentru că ploua abundent. Mi-a răspuns doar «mamă, nu-ţi fă griji, ne auzim când mă retrag»”, a fost mesajul postat de mama lui Bogdan Gigină pe Facebook.

Zeci de poliţişti de la Brigada Rutieră l-au comemorat joi pe Bogdan Gigină, la locul accidentului unde a murit în urmă cu un an, când era în deschiderea coloanei oficiale a fostului ministru de Interne, Gabriel Oprea. La crucea amenajată la locul accidentului a fost prezent un preot care a ţinut o slujbă.

Poliţiştii au aprins lumânări, au adus flori şi au ţinut un moment de reculegere la ceremonia la care fost prezent şi tatăl lui Bogdan Gigină, poliţist în cadrul Brigăzii Rutiere.

“Bogdan a fost colegul nostru, pentru noi încă este colegul nostru, a plecat într-o misiune din care nu s-a mai întors. E o zi tristă şi am zis să-i cinstim memoria venind aici, mergând la cimitir. (…) Noi suntem poliţişti şi ştim cum merg anchetele. Pentru a se putea dispune în cunostinţă de cauză este necesar să se facă o anchetă minuţioasă în care să se determine cei cu adevărat vinovaţi de moartea colegului nostru.(…) Acum nu mai există aceeaşi presiune. Coloanele oficiale sunt asigurate la nivel central, la nivel IGPR şi Brigada Rutieră nu mai are aceeaşi presiune. Acum e o altfel de abordare. Sunt, cei care conduc, sunt mai deschişi, mai comunicativi, s-au schimbat puţin lucrurile, cel putin în ceea ce priveşte comunicarea şi în ceea ce priveşte logistica, aici mă refer la autovehicule, motociclete, e altfel. Noi o simţim mai bine. Era mai închisă, nu prea se comunica pe verticală, adica între subordonaţi şi şefi. Acum există o comunicare mai bună”, a declarat poliţistul Valentin Riciu, conform Mediafax.

Tag-uri:
bogdan gigina, moarte bogdan gigina, bogdan gigina gabriel oprea, gabriel oprea, bogdan gigina accident, mama bogdan gigina, dosar bogdan gigina

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PRESIMŢIREA NEAGRĂ s-a adeverit. ULTIMUL DIALOG al lui Bogdan Gigină CU MAMA LUI este CUTREMURĂTOR: “Îmi era teamă că ploua tare” Pasajele POT AFECTA EMOŢIONAL .

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/un-an-de-la-moartea-politistului-bogdan-gigina-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/un-an-de-la-moartea-politistului-bogdan-gigina-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Daniel Teodoreanu | vineri, 21 octombrie 2016 | 1 Comentarii | 487 Vizualizari Un an de la moartea politistului Bogdan...

Preluat de la EVZ