loading…

‘Miroir de l’Amour’, o pereche de cercei cu diamante de formă ovală, va fi scoasă la licitație de Christie’s, în luna noiembrie, pentru o sumă ce ar putea ajunge la 30 de milioane de dolari, potrivit estimărilor experților casei de licitații, informează Reuters.

O pereche de cercei cu diamant mare în formă de lacrimă, o nouă creație a bijutierilor Maison de Haute Joaillerie, ar putea ajunge la suma de 20-30 de milioane de dolari la licitația din luna noiembrie, potrivit casei de licitații Christie’s.

Diamantele de o “calitate impecabilă” au o greutate de 52.55 de carate, respectiv 50.47 de carate. Perechea va face parte din lotul de licitații “Magnificent Jewels” al casei Christie’s din Geneva, de pe 15 noiembrie, alături de alți cercei, coliere și inele. Perechea de cercei are cele mai mari diamante în formă de pară din lume, incolore, cu tăieturi simetrice, potrivit casei de licitații.

Licitația va cuprinde un colier creat de Maison de Haute Joaillerie cuprinzând trei diamante centrale: unul rotund de 31.38 de carate și două diamante în formă de pară de 12.11 și 8.07 carate– toate trei de culoare incoloră și fără cusur. Pietrele sunt puse în valoare de o serie de diamente roz intens de 3.92 de carate. Colierul, numit „Le Jardin d’Isabelle” este estimat la un preț între 8-12 milioane de dolari.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/o-pereche-de-cercei-cu-diamante-scoasa-la-o-licitatie-christie-s-pentru-o-suma-record-30394.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/o-pereche-de-cercei-cu-diamante-scoasa-la-o-licitatie-christie-s-pentru-o-suma-record-30394-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv