loading…

O asistentă din Ploiești a murit astăzi dimineață la Spitalul Județean după ce i s-a făcut rău la locul de muncă.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă, iar trupul neînsuflețit va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

Asistenta, care lucra la o policlinică din Ploiești, avea 63 de ani și era cunoscută ca având probleme cardiace. Femeia își începea tura după-amiază, însă a decis să meargă la muncă mai devreme pentru a-și putea rezolva treburile mai urgente, scrie romaniatv.net

Colegii asistentei au fost cei care au sunat la 112 după ce aceasta a început să se simtă din ce în ce mai rău. Un echipaj medical a intervenit și a transportat-o la spitalul județean, însă medicii de nu au mai putut să o salveze.

Poliția a deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă, iar trupul neînsuflețit va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

Cazul va fi investigat și de ITM Prahova.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/o-asistenta-a-murit-dupa-ce-i-s-a-facut-rau-la-locul-de-munca-30403.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/o-asistenta-a-murit-dupa-ce-i-s-a-facut-rau-la-locul-de-munca-30403-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv