loading…

Slovenul Aleksander Ceferin, noul președinte al Uniunii Asociațiilor Europene de Fotbal (UEFA), a mărturisit, astăzi, că se gândește la posibilitatea ca finala Ligii Campionilor să se dispute în afara Europei, informează Associated Press.

Cred că poate fi o idee în viitor, dar este de discutat. Să te duci din Portugalia în Azerbaijan, de exemplu, este aproape la fel sau chiar la fel precum ai merge la New York. Pentru fani nu este o problemă, dar vom vedea. Vorbim despre o competiție europeană, așa că trebuie să ne gândim mai întâi“, a declarat Aleksander Ceferin, potrivit mediafax.ro

Finala Ligii Campionilor în sezonul 2016-2017 se va disputa la Cardiff, pe Millenium Stadium, stadionul național din Țara Galilor.

Slovenul Aleksander Ceferin, în vârstă de 49 de ani, a fost ales în funcția de președinte al forului european la mijlocul lunii septembrie și a fost susținut și de Federația Română de Fotbal.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/noul-presedinte-al-uefa-ia-in-calcul-sa-mute-disputarea-finalei-ligii-campionilor-in-afara-europei-30399.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/noul-presedinte-al-uefa-ia-in-calcul-sa-mute-disputarea-finalei-ligii-campionilor-in-afara-europei-30399-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv