loading…

În ultimii ani ecranele telefoanelor au devenit tot mai mari și au transformat ideea tastaturii pentro o mână dintr-o prostie în necesitate.

Cei de la Microsoft au un mod cu o singură mână pentru tastatură, la fel și Google. Și cei de la Apple au văzut beneficiul unei tastaturi cu o singură mână, însă nu își lasă clienții să o folosească.

Potrivit The Verge Steve Troughton-Smith, un programator american, a descoperit codul pentru tastatura cu o singură mână în Apple iOS Simulator (program care permite testarea iOS și altor aplicații pe alte dispozitive). Potrivit acestuia tastatura este acolo de la apariție sistemului de operare iOS 8, scrie digi24.ro.

Aceasta poate fi activată prin swipe dinspre stânga spre dreapta sau invers și redirecționează tastele de pe partea opusă, adăugând butoane mari și funcțiile de copiere lipire.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/iphone-are-o-tastatura-secreta-pe-care-nu-ai-voie-sa-o-folosesti-30406.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/iphone-are-o-tastatura-secreta-pe-care-nu-ai-voie-sa-o-folosesti-30406-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv