loading…

Președintele Klaus Iohannis a declarat, astăzi, că nici el și nici Președinția nu au fost implicați în acțiunea Black Cube, catalogând acuzațiile aduse SRI drept caraghioase.

“Președintele și Președinția nu au protejat, nu au fost implicate în această acțiune Black Cube nici formal, nici informal”, a spus Iohannis, catalogând acuzațiile aduse SRI drept caraghioase, notează Agerpres.

El a subliniat că SRI nu numai că nu a protejat acea acțiune, a participat și a contribuit decisiv la prinderea infractorilor.

“Că unii infractori s-au gândit că dă bine sau interesant în România să spună că SRI și președintele îi apără, cine are plăcerea să se uite mult la filme cu spioni poate găsește o plăcere în asta, dar aceste afirmații sunt total nefondate”, a adăugat șeful statului.

Iohannis a precizat că l-a rugat pe procurorul șef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, să facă “ce vrea, cum vrea și când vrea, dar să lămurească definitiv și integral această speță”.

“Eu nu am datele din dosar, ele sunt la DIICOT, dar pot să vă spun o părere personală: nu există instituție din România care a protejat infractorii, că unii provin din instituții și poate s-au erijat în reprezentanții acestor instituții, asta am mai văzut-o, dar o instituție a statului român să protejeze infractori, așa ceva nu se poate”, a adăugat Iohannis.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/iohannis-presedintele-si-presedintia-nu-au-fost-implicate-in-actiunea-black-cube-30408.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/iohannis-presedintele-si-presedintia-nu-au-fost-implicate-in-actiunea-black-cube-30408-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv