loading…

Gheorghe Hagi, managerul tehnic al clubului Viitorul Constanța, îl consideră pe Josep Guardiola, de la Manchester City, cel mai bun antrenor din lume, însă susține că nu îi este inferior cu nimic acestuia și nici lui Carlo Ancelotti și crede că va ajunge să rivalizeze cu cei doi.

“Îi respect pe cei de afară, dar nu am teamă de ei, vreau să îi bat. Cred că, într-o zi, o să ajung să mă lupt cu ei. Cred că sunt bun și pot să mă lupt cu ei. Nu mă simt inferior nimănui, nici lui Guardiola, nici lui Ancelotti. Am jucat cu ei și cred că gândesc și sunt iute la fel ca ei. Am nevoie doar de timp să mă duelez cu ei. Mi-aș dori să am șansa să mă bat cu ei”, a declarat Hagi, într-o conferință de presă.

Hagi și-a început cariera de antrenor pe banca primei reprezentative a României și speră ca în viitor să devină din nou selecționerul unei naționalei, alături de care să îl întâlnească pe Josep Guardiola.

“Eu în această perioadă muncesc și cred că va veni această ocazie. Poate într-o bună zi o să antrenez o echipa națională și o să câștig. Cred că, la un moment dat, o să antrenez o echipă națională, care o fi ea, în ce țară o fi. Mi-ar plăcea să antrenez. Pep ia Spania, eu altă echipă. Aș vrea, ar fi interesant. Pentru mine, numărul 1 e Guardiola, așa cum la tenis e Federer, nu Nadal”, a adăugat Hagi.

Fostul internațional a vorbit și despre fiul său Ianis, care va împlini sâmbătă, 22 octombrie, 18 ani. Hagi va pleca după meciul cu CFR Cluj de vineri să își viziteze fiul în Italia și spune că Ianis este foarte apreciat la Fiorentina.

“Mă duc să îl văd, să fiu de ziua lui acolo. La 18 ani a făcut un pas important. El și-a dorit, nu eu. A simțit că poate, e pe drumul foarte bun de formare, de integrare. Obiectivul lui în momentul de față e să se adapteze la fotbalul italian. A fost o schimbare enormă din divizia A la noi, la un campionat din primele cinci din Europa. E la prima echipă, dar mai joacă și la tineret. A jucat și ieri (n.r. – miercuri), a ratat penalty, că se mai ratează, dar a jucat foarte bine, era mulțumit că a avut un randament foarte bun. Toată lumea de acolo e super mulțumită de el, la nivelul la care e el acum. Când va veni și partea cealaltă (n.r. – convocarea la prima reprezentativă), vom vedea, dar deocamdată nu a venit nicio promovare. Dar, asta e, nu a fost așa de bun ca să aibă promovare, au avut alții. El muncește, își face datoria. Și cred că sunteți conștienți că e unul dintre copiii foarte buni ai României. Sperăm ca, pe viitor, el și ceilalți să formeze o echipă națională și să ne depășească, iar dacă el are 10 pe spate taică-său poate să stea liniștit.

Întrebați-l pe Ilie Balaci, să vedeți ce zice și el despre Ianis, după aceea vom vedea. O să vedeți că tot ce a făcut Lucescu cu mine, am făcut și eu, gândit. Că eu gândesc, par că sunt imprevizibil, dar gândesc, am viziune și probabil voi avea dreptate. Vom vedea peste ani”, conchis Hagi.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/hagi-nu-ma-simt-inferior-lui-guardiola-sau-lui-ancelotti-30392.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/hagi-nu-ma-simt-inferior-lui-guardiola-sau-lui-ancelotti-30392-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv