loading…

Facebook și-a cerut scuze pentru eliminarea unui videoclip postat de un grup suedez, care avea drept scop conștientizarea cancerului mamar, explicând că a fost o decizie incorectă, relatează astăzi BBC News.

În videoclipul animat postat de grupul Cancerfonden, sânii femeilor sunt reprezentați prin cercuri roz, fiind totodată explicate metodele de detectare a umflăturilor suspecte.

Imaginile au fost considerate “ofensatoare” de către rețeaua de socializare.

Facebook a provocat nemulțumirea internauților și luna trecută, atunci când a cenzurat celebra fotografie a fetiței pline de arsuri care fuge după un atac cu napalm în timpul războiului din Vietnam, pe motiv că prezenta nuditate.

Într-o declarație acordată BBC, o purtătoare de cuvânt a Facebook a precizat că în prezent imaginile campaniei suedeze au fost aprobate.

“Ne pare foarte rău, echipa noastră procesează milioane de imagini publicitare în fiecare săptămână, iar în unele cazuri interzicem în mod incorect”, a explicat aceasta.

Înainte ca Facebook să revină asupra deciziei, Cancerfonden declarase într-o scrisoare deschisă către Facebook că respectiva campanie “nu a fost menită să ofenseze”.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/facebook-si-a-cerut-scuze-pentru-eliminarea-unui-videoclip-de-constientizare-a-cancerului-mamar-30390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/facebook-si-a-cerut-scuze-pentru-eliminarea-unui-videoclip-de-constientizare-a-cancerului-mamar-30390-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv