loading…

Constantin Frățilă, fostul fotbalist de la Dinamo București, a murit la vârsta de 74 de ani, a anunțat vineri clubul din Ștefan cel Mare. Înmormântarea va avea loc duminică, 23 octombrie, la 12:30, la Cimitirul Parohial Andronache.

“L-am pierdut, pentru totdeauna, într-o zi tristă pentru toată suflarea dinamovistă, pe unul dintre cei mai mari fotbaliști din istoria clubului: Constantin Frățilă. <<Titi>> Frățilă (74 de ani) s-a stins din viață după o lungă suferință și a plecat dintre noi într-o lume mai bună, cu Cătălin Hâldan, Florea Dumitrache, frații Ion și Lica Nunweiller, Sandu Custov, Mișa Klein, Nelu Stănescu, Patrick Ekeng și alți fotbaliști care au scris istoria de 68 de ani a clubului.

Trupul neînsuflețit al fostului mare fotbalist dinamovist va fi depus în această după-amiază la capela cimitirului <<Andronache>> din Capitală. În numele tuturor dinamoviștilor, sincere condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească!”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul clubului Dinamo.

Constantin Frățilă a câștigat patru titluri de campion cu Dinamo, în perioada 1961-1965. În sezonul 1963-1964, Frățilă a cucerit și titlul de golgheter în Divizia A și a ajutat-o pe Dinamo să câștige campionatul.

Frățilă a jucat 221 de meciuri în Liga 1 și a marcat 95 de goluri. La echipa națională a României a adunat șapte selecții și a înscris șapte goluri.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/constantin-fratila-fostul-fotbalist-de-la-dinamo-a-murit-la-varsta-de-74-de-ani-30388.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/constantin-fratila-fostul-fotbalist-de-la-dinamo-a-murit-la-varsta-de-74-de-ani-30388-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv