loading…

IPJ Constanța a dispus, astăzi, cercetarea disciplinară a doi polițiști care i-ar fi permis Arhiepiscopului Tomisului, ÎPS Teodosie, aflat sub control judiciar, să intre în instituție pe ușa destinată cadrelor, și nu pe cea principală.

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, pus sub control judiciar într-un dosar instrumentat de DNA Constanța, în care este acuzat că ar fi obținut ilegal subvenții de la APIA de peste un milion de lei, s-a prezentat, joi, la sediul Poliției Județene Constanța pentru a semna condica, dar a pătruns în sediul instituției folosind intrarea angajaților IPJ Constanța și nu cea principală, scrie Mediafax.

Drept urmare, conducerea Poliției Județene Constanța a dispus declanșarea unei anchete administrative și a decis cercetarea disciplinară a celor doi polițiști care i-au permis prelatului accesul în incintă printr-o altă intrare decât cea oficială.

Ulterior, ÎPS Teodosie a ieșit pe ușa din față, pe unde de altfel se face accesul tuturor celor aflați sub control judiciar, însă nu a făcut nicio declarație.

Conducerea IPJ Constanța a anunțat că la finalul cercetărilor vor fi luate “măsurile legale”.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/constanta-politisti-cercetati-disciplinar-dupa-ce-l-au-lasat-pe-ips-teodosie-sa-foloseasca-o-alta-intrare-30395.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/constanta-politisti-cercetati-disciplinar-dupa-ce-l-au-lasat-pe-ips-teodosie-sa-foloseasca-o-alta-intrare-30395-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv