loading…

Gheorghe Bălășoiu, un fost șef de penitenciar din județul Argeș, este persoana care încasează cea mai mare pensie din România, informează România TV.

Potrivit sursei citate, acesta încasează aproximativ 34.000 de lei pe lună. Bălășoiu a lucrat în magistratură, apoi a fost șef al Penitenciarului Colibași. Exact înainte de a ieși la pensie, în 2005, a fost încadrat însă ca procuror.

Potrivit unei note a departamentului de resurse umane al CSM, Bălășoiu a stat doar două săptămâni la Curtea de Apel Pitești, dar s-a asigurat astfel că pensia nu îi va fi modficată. Potrivit RTV, pentru ca venitul pentru ultima lună de muncă să fie cât mai mare, Bălășoiu a renunțat la concediul de odihnă din ultimul an și a avut foarte multe deplasări în interese de serviciu.

Banii pentru deplasări și concediu s-au adunat la salariul din ultima lună, luat în calcul pentru stabilirea pensiei. Așa a ajuns la suma colosală de peste 34.000 de lei.

Pe locul doi în clasamentul pensionarilor de lux se află un bărbat din București, care încasează lunar peste 25.000 de lei.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/cine-incaseaza-cea-mai-mare-pensie-din-romania-fostul-sef-primeste-34-000-de-lei-pe-luna-30397.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/cine-incaseaza-cea-mai-mare-pensie-din-romania-fostul-sef-primeste-34-000-de-lei-pe-luna-30397-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv