loading…

 Președintele Klaus Iohannis a anunțat vineri la Bruxelles că România a ajuns la o înîelegere rezonabilă cu Canda privind eliminarea vizelor din 2017, astfel că țara noastră nu mai are obiecții față de Acordul economic UE-Canada (CETA).

”Am o veste în această dimineață. În această dimineață s-a ajuns la un acord cu partea canadiană, un acord rezonabil pentru ambele părți și în acest fel suntem în situația foarte potrivită pentru discuția de astăzi să ne retragem rezerva pe care am declarat-o față de CETA. România nu mai are niciun fel de obiecțiuni față de Acordul comercial cu Canada”, a spus șeful statului.

Potrivit președintelui, vizele vor fi ridicate de la 1 mai 2017 pentru românii care au mai călătorit în Canada, iar începând cu 1 decembrie 2017 toți românii vor putea călători fără vize.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/anunt-important-pentru-romani-acord-cu-canada-privind-eliminarea-vizelor-30387.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/anunt-important-pentru-romani-acord-cu-canada-privind-eliminarea-vizelor-30387-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv