loading…

Stațiile de metrou Izvor și Unirii 1 din București au fost evacuate, în această seară, din cauza unui colet suspect, circulația trenurilor fiind suspendată, anunță Poliția Capitalei.

Directorul general Metrorex, Marin Aldea, a declarat pentru Mediafax că a fost descoperit un colet suspect într-unul dintre vagoanele de metrou, la stația Izvor.

“A fost evacuat trenul, au fost evacuați călătorii. Metroul a fost adus în stația Unirii și tras pe linia trei. S-a intrat pe procedura de evacuare a metroului, s-a evacuat și Piața Unirii. Am anunțat ISU și Poliția și s-a intrat pe procedură. În jurul orei 19.25 am aflat de această situație”, a declarat Marin Aldea.

Reprezentanți ai Poliției Captalei au declarat că în zonă a fost trimis serviciul pirotehnic și că, la momentul transmiterii știrii, circulația metrourilor este oprită între stațiile Eroilor și Timpuri Noi.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/alerta-de-securitate-la-metrou-din-cauza-unui-colet-suspect-doua-statii-de-metrou-evacuate-30430.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/alerta-de-securitate-la-metrou-din-cauza-unui-colet-suspect-doua-statii-de-metrou-evacuate-30430-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv