loading…

Un aeroport situat la periferia orașului Londra a fost evacuat, în această după-amiază, din cauza unei alerte de incendiu, informează presa britanică.

Mii de pasageri au fost evacuați pe pistele Aeroportului London City, situat în estul capitalei Marii Britanii, scrie Mediafax.

Numeroase echipaje de pompieri au sosit la aeroport după declanșarea alarmei de incendiu. Nu este clar dacă există un incendiu la aeroport.

“Terminalul a fost evacuat conform procedurii de rutină; deocamdată, nu se cunoaște cauza declanșării alarmei. Pompierii sunt la fața locului și investighează. Este prematur să spunem ce s-a întâmplat”, a transmis un purtător de cuvânt al Aeroportului London City.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/aeroport-situat-la-periferia-orasului-londra-evacuat-din-cauza-unei-alerte-de-incendiu-30426.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/aeroport-situat-la-periferia-orasului-londra-evacuat-din-cauza-unei-alerte-de-incendiu-30426-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv