loading…

Trei persoane au fost grav rănite, în noaptea de joi spre vineri, în urma unui accident produs în localitatea Giroc, aflată la marginea Timișoarei.

Șoferul unei mașini a depășit coloana de autoturisme aflată la trecerea la nivel cu calea ferată, a ignorat semnalele acustice și luminoase ale barierei și a fost lovită de un tren Săgeata Albastră.

Accidentul a avut loc în jurul orei 4.00, la intrarea în localitatea Giroc, aflată la marginea municipiului Timișoara, potrivit news.ro.

Șoferul unui autoturism care se deplasa dinspre Giroc spre Timișoara a trecut pe lângă două mașini care stăteau la barieră, la trecerea la nivel cu calea ferată, și a lovit în plin un tren Săgeata Albastră care circula pe ruta Buziaș – Timișoara. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat la aproximativ 30 de metri, distrugând un semafor feroviar.

Trenul s-a oprit, apoi, la 200 de metri de locul accidentului.

Trei persoane au fost grav rănite și au fost transportate la spital. Este vorba despre șoferul mașinii și doi pasageri care au rămas încarcerați.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/accident-grav-trei-persoane-ranite-dupa-ce-masina-in-care-se-aflau-a-fost-lovita-de-un-tren-30376.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/accident-grav-trei-persoane-ranite-dupa-ce-masina-in-care-se-aflau-a-fost-lovita-de-un-tren-30376-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv